به گزارش فوژان نیوز،به نقل از وب سایت رسمس جشنواره اوراسیا قزاقستان،نوید محمد زاده بخاطر بازی در فیلم سینمایی«شب،داخلی،دیوار» به کارگردانی وحید جلیلوند برنده بهترین بازیگر مردشانزدهمین جشنواره فیلم «اوراسیا» در کشور قزاقستان شد.
فیلم سینمایی«شب، داخلی، دیوار» تا به امروز در جشنواره های مهم و بین المللی به نمایش در آمده و جوایزی را به خود اختصاص داده که در زمبنه بازیگری این جایزه دومین دست آورد این فیلم بوده است.
در این فیلم نوید محمدزاده، امیر آقایی، علیرضا کمالی، سعید داخ، با معرفی دایانا حبیبی و دانیال خیریخواه و به ایفای نقش می پردازند.
همچنین در این دوره از جشنواره فیلم «روزی که زن شدم» ساخته مرضیه مشکینی در بخش رویدادهای ویژه جشنواره «اوراسیا» حضور داشت.
شانزدهمین جشنواره فیلم «اوراسیا» از تاریخ ۱۲ تا ۱۸ دسامبر (۲۱ تا ۲۷ آذر ماه) در شهر آلماتی قزاقستان برگزار شد.

















