• امروز : شنبه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۵
  • برابر با : 2 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Saturday - 18 April - 2026
3

گیشه روزانه سینما آخرین شنبه تیرماه به کام«پیر پسر» بود

  • کد خبر : 44627
  • 29 تیر 1404 - 2:02
گیشه روزانه سینما آخرین شنبه تیرماه به کام«پیر پسر» بود
فوژان نیوز:گیشه روزانه فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور شنبه28 تیرماه با فروش بیش از 3/6میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز، گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای کشور، آخرین شنبه تیرماه را با تکیه بر فروش «پیر پسر» عملکرد متوسطی را پشت سر گذاشت.

در پایان روز شنبه۲۸ تیرماه ماه سال ۱۴۰۴، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۳۶,۷۳۱ قطعه بلیت، به فروش ۳۶,۷۸۵,۲۱۰,۴۹۵ ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۲۸ تیر ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش روز گذشته همزمان با سپری شدن آخرین شنبه تیر ماه، فیلم «پیر پسر»  با فاصله تنها فیلم میلیاردی گیشه روزانه بود و فروش مجموع سایر فیلم های گیشه روزانه کمتر از  فیلم رتبه دومی «صددام»  شد.

شایان ذکر است با توجه به هزینه‌های تولید فیلم در سال ۱۴۰۴ و بازدهی گیشه، دستیابی به میانگین فروش روزانه حداقل ۱.۵ میلیارد تومان در ماه نخست اکران برای هر اثر، از اهمیت بالایی برخوردار است.

فروش فیلم‌های سینمایی «پیر پسر» در کانال نزدیک به ۲/۳میلیارد تومان، «صددام» در کانال  ۷۰۰میلیون تومان و «خانه ارواح» در کانال۱۰۰میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («پیر پسر»، «صد دام»و «خانه ارواح» ) از گیشه روزانه به  درصد ۹۰ رسید که از این مقدار،فیلم «پیر پسر» حدود ۶۵درصد فروش روزانه را به خود اختصاص داد.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی«پیر پسر» «صد دام»، «خانه ارواح»، «سلام علیکم حاج آقا»،«رویا شهر» و «رها»در رتبه‌های اول تا ششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی «پیر پسر» با فروش ۲۳,۰۱۵,۸۵۰,۰۰۰ ریال در صدر گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «صددام» با فروش ۷,۴۷۷,۸۹۶,۶۰۲ ریال در رتبه دوم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن» با فروش ۳۷۰,۶۷۵,۱۴۰ ریال رتبه هفتم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «آنجا همان ساعت» با فروش ۲۴۸,۰۵۰,۰۰۰ ریال در رتبه دهم گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «زعفرانیه ۱۴ تیر» با فروش ۱۳۲,۰۸۰,۰۰۳ ریال دررتبه یازدهم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «بی‌سر و صدا» با فروش۸۰,۰۸۰,۰۰۰  ریال در رتبه دوازدهم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی «ترک عمیق» با فروش ۱,۶۵۰,۰۰۰  ریال رتبه هفدهم گیشه روزانه راگرفت.

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=44627

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.