• امروز : دوشنبه - ۱۸ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 23 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Monday - 8 June - 2026
1

گیشه روزانه سینما سومین یکشنبه خرداد، طرح شکست نیم بها این روز را امضا کرد

  • کد خبر : 52143
  • 18 خرداد 1405 - 5:52
گیشه روزانه سینما سومین یکشنبه خرداد، طرح شکست نیم بها این روز را امضا کرد
فوژان نیوز:گیشه روزانه و نیم بها فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، یکشنبه 17خرداد ماه سال1405با فروش 2/7 میلیارد تومان به کار خود پایان داد

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه درحال اکران سینماهای کشور سومین یکشنبه خردادماه همزمان با اجرای طرح آزمایشی بلیت نیم بها، عملکرد ضعیفی از خود به جای گذاشت.

در پایان روز یکشنبه ۱۷خرداد ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشوربا۱۶,۵۴۱قطعه بلیت، به فروش:۱۵,۷۸۹,۷۳۰,۰۰۰ ریال رسید.

گیشه روزانه فیلم های باقی مانده از اکران سال ۱۴۰۴ سینماهای سراسر کشور با۱۲,۶۲۸قطعه بلیت به فروش۱۱,۵۴۹,۴۲۸,۰۰۰ ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه۱۷خرداد ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینما در سومین یکشنبه خرداد، همزمان با اجرای طرح آزمایشی فروش بلیت به صورت نیم‌بها، شکست این طرح را بیش از پیش نمایان کرد. هیچ یک از آثار در کانال فروش میلیاردی قرار نگرفت و طبق پیش‌بینی هفته گذشته، گیشه دچار یک تنزل و ریزش شدید فروش شد. نکته‌ای که در شروع این طرح عنوان شد، اجرا و شکست آن در روزهای دوشنبه سال‌های پیش برای ۶ ماه بود که بعدها لغو شد؛ طرحی که باعث سردرگمی مخاطب و از دست رفتن برنامه‌ریزی برای حضور در سالن‌های سینما در قالب شناوری بلیت می‌شود. گویا برنامه‌ریزان این طرح هنوز به عبارتی به نام «ثبات» عادت نکرده‌اند و با عجله زیادی برای اجرای این طرح هزینه کردند. ثبات تنها برنامه‌ای است که در تمام مسائل اقتصادی باعث رشد خواهد شد و تغییرات نابجا و پرهزینه در شرایط تورمی اقتصادی، نتیجه‌ای برعکس خواهد داشت. سردرگمی در قیمت بلیت، برنامه‌ریزی برای دیدن آثار را به خطر می‌اندازد. شاید تنها برنامه‌ای که بتواند سینما را از بحران فعلی نجات دهد، اجرای طرح‌های سوبسیدی مانند «سینما کارت» باشد که هنوز به مرحله اجرا نرسیده است. شرایط فروش فیلم‌ها به مانند روز گذشته پیش رفت.

 همچنین فروش فیلم‌های سینمایی«تهران کنارت» در کانال نزدیک به۹۰۰میلیون تومان، «جمیز باند»در کانال۷۰۰میلیون تومان و«کفایت مذاکرات»در کانال۴۰۰میلیون تومان،دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («تهران کنارت»، «جمیز باند» و «مفایت مذاکرات») از گیشه روزانه به حدود۷۵درصد رسید. از این میزان، سهم«تهران کنارت»کمتراز۳۵درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی تهران کنارت، جمیز باند،کفایت مذاکرات آنتیک،تاکسیدرمی و لیمونیا در رتبه‌های اول تاششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی«تهران کنارت» با فروش۸,۹۵۵,۹۸۰,۰۰۰ریال در صدر  گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «آنتیک» با فروش۳,۴۱۶,۱۶۰,۰۰۰ریال دررتبه چهارم گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی«تاکسیدرمی» با فروش۱,۶۱۸,۱۰۰,۰۰۰ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.

سینمایی«لیمونیا» با فروش۱,۴۵۷,۸۳۰,۰۰۰ریال در رتبه ششم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی«نیم شب» با فروش۲۲۰,۶۶۰,۰۰۰ریال در رتبه هشتم گیشه جای گرفت.

فیلم سینمایی«قمار باز» با فروش۶۱,۶۰۰,۰۰۰ریال در رتبه نهم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی «خط نجات» با فروش۳۲,۰۱۰,۰۰۰ریال رتبه دهم گیشه روزانه قرارگرفت.

فیلم سینمایی «بهشت تبهکاران» با فروش۲۷,۳۹۰,۰۰۰ریال رتبه یازدهم گیشه روزانه را گرفت.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=52143

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.