• امروز : یکشنبه - ۱۵ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : 24 - ربيع أول - 1448
  • برابر با : Sunday - 6 September - 2026
0

گیشه روزانه سینما، دومین شنبه شهریور، بدون فیلم میلیاردی سپری شد

  • کد خبر : 53953
  • ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۶:۵۵
گیشه روزانه سینما، دومین شنبه شهریور، بدون فیلم میلیاردی سپری شد
فوژان نیوز: گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور، شنبه ۱۴ شهریور ماه سال ۱۴۰۵ را با فروش۳/۴ میلیارد تومان به پایان رساند.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه سینماهای کشور در دومین شنبه شهریور، برخلاف روز جمعه، هیچ فیلمی را در کانال میلیاردی نداشت و با فروش ضعیفی به کار خود پایان داد.

در پایان روز شنبه ۱۴ شهریور ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۲۶,۳۹۷ قطعه بلیت، به فروش ۳۴,۲۴۶,۶۳۰,۰۰۰ ریال رسید.

بر اساس این گزارش،گیشه روزانه سینماهای کشور در دومین شنبه شهریور،بدون هیچ فیلمی در کانال میلیاردی به پایان رسید و با وجود فیلم‌های تازه‌اکران، عملکرد بسیار ضعیفی داشت. هرچند فروش فیلم‌های صدرنشین نسبت به یکدیگر متعادل‌تر پیش رفت، اما روز شنبه نشانه خوبی از یک روز عادی هفته است ولی در مقایسه با شنبه‌های گذشته، گیشه عملکرد قابل قبولی نداشته است. همچنین وضعیت از فیلم پنجم به بعد نیز مطلوب نیست و گیشه مجددا نیازمند یک محرک جدید است. فیلم «لباس شخصی» مجددا به رتبه ششم جدول برگشت و جای «سقف» را گرفت؛ فیلمی که بیشتر به کف رسیده است.

نکته قابل تأمل این است که شنبه‌ها همواره ضعیف‌ترین روزهای گیشه بوده‌اند، اما این بار عملکرد حتی از شنبه‌های معمولی هم ضعیف‌تر بود. نبود فیلم میلیاردی در حالی رخ داده که فیلم‌های تازه‌اکران مانند «اسکورت» و «سفینه نجات» و «ناپلئون» که در روز جمعه میلیاردی بودند، در شنبه با کاهش شدید فروش مواجه شدند. این نشان می‌دهد که این فیلم‌ها هنوز نتوانسته‌اند مخاطب پایدار پیدا کنند و فروششان صرفا  به روزهای آخر هفته محدود شده است. جابجایی «لباس شخصی» و «سقف» نیز تغییری در وضعیت کلی ایجاد نکرده و نشان از رکود عمیق در نیمه پایین جدول دارد. به نظر می‌رسد گیشه برای خروج از این وضعیت، به یک فیلم پرمخاطب جدید یا یک طرح تشویقی هدفمند نیاز دارد. تا آن زمان، روزهای شنبه همچنان به همین شکل بی‌محتوا خواهند ماند.

همچنین فروش فیلم‌های سینمایی«زنده شور»در کانال ۸۰۰ میلیون تومان، «استخر» در کانال ۷۰۰ میلیون تومانو«اسکورت» در کانال ۷۰۰ میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («زنده شور»«استخر» و «اسکورت») از گیشه روزانه به حدود ۷۰ درصد رسید. از این میزان، سهم«زنده شور» حدود۲۵ درصد از کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی زنده شور، استخر، اسکورت، ناپلئون، سفینه نجات و لباس شخصی در رتبه‌های اول تاششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی«زنده شور» با فروش ۸,۵۹۳,۲۰۰,۰۰۰ ریال درصدر جدول گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی«استخر» با فروش ۷,۸۲۹,۸۰۰,۰۰۰ ریال رتبه دوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «اسکورت» با فروش ۷,۵۴۵,۴۵۰,۰۰۰ ریال رتبه سوم گیشه روزانه قرارگرفت.

فیلم سینمایی«ناپلئون» با فروش ۳,۵۷۸,۴۱۰,۰۰۰ ریال در رتبه چهارم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی«سفینه نجات» با فروش ۳,۴۵۰,۱۵۰,۰۰۰ ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی«سقف» با فروش ۸۱۵,۳۲۰,۰۰۰ ریال دررتبه هفتم جدول گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «ماه پنهان» با فروش ۳۴,۶۵۰,۰۰۰ ریال دررتبه دوازدهم گیشه روزانه جای گرفت.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=53953

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.