• امروز : یکشنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ربيع ثاني - 1448
  • برابر با : Sunday - 20 September - 2026
1

آیین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به علیرضا داودنژاد برگزار شد

  • کد خبر : 54151
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۹
آیین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به علیرضا داودنژاد برگزار شد
فوژان نیوز:آیین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به علیرضا داودنژاد، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس پیشکسوت سینمای ایران، در سالن سیف‌الله داد سازمان سینمایی برگزار شد.

به گزارش فوژان نیوز،آیین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به علیرضا داودنژاد، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس پیشکسوت سینمای ایران، در سالن سیف‌الله داد سازمان سینمایی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور جمع زیادی از فیلمسازان، هنرمندان و مدیران سینمایی کشور برگزار شد، سید محمدمهدی طباطبایی‌نژاد معاون ارزشیابی و نظارت، همایون اسعدیان مدیرعامل خانه سینما، اصغر رفیعی‌جم مدیر فیلمبرداری، مسعود فراستی منتقد سینما، منوچهر شاهسواری تهیه‌کننده، ابوالفضل صادقی‌نژاد دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان کشور، سعید مطلبی فیلمنامه‌نویس و کارگردان (با فایل صوتی)، روح‌الله حسینی معاون توسعه فناوری و مطالعات سینمایی، منوچهر محمدی تهیه‌کننده، ابوالحسن داودی کارگردان، علیرضا رئیسیان کارگردان، محمدعلی فارسی مستندساز، محمدرضا داودنژاد بازیگر و برادر این فیلمساز، زهرا داودنژاد دختر او، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی و کامران ملکی نائب‌رییس انجمن منتقدان سینما درباره ویژگی‌های شخصیتی و حرفه‌ای علیرضا داودنژاد سخن گفتند.

علیرضا داودنژاد نیز در این مراسم با اشاره به مشکلات پیش روی سینمای ایران گفت: «جهان ما در حال تبدیل شدن به جهان نور و صداست. همان‌طور که حیات از آب به خشکی مهاجرت کرد، احتمالاً ما نیز به جهان دوحسی، یعنی گوش و چشم مهاجرت می‌کنیم.»

او در ادامه تصریح کرد: «اینکه سینما می‌تواند آثاری را که در اکران با رسانه ارائه می‌شوند، باورپذیر کند، موضوعی است که جدی گرفته نمی‌شود. مگر اینکه سینما واقعاً در ارتباط با زندگی قرار بگیرد و بتوانیم تجربه زیست خود را نمایش دهیم.»

وی با توضیح اینکه بسیاری از فیلم‌ها در اکران‌های محدود سینما تمام می‌شوند و دیگر عایدی برای سازندگان خود ندارند، خاطرنشان کرد: «پژوهش، آموزش، کاهش ممیزی‌های پیچیده و امنیت بازار، از جمله مواردی است که برای به سرانجام رسیدن سینما به آنها احتیاج داریم.»

در پایان این مراسم، با حضور رائد فریدزاده، سید محمدمهدی طباطبایی‌نژاد، همایون اسعدیان، منوچهر شاهسواری، ابوالحسن داودی، منوچهر محمدی و شهرزاد راستانی، نشان درجه یک هنری به علیرضا داودنژاد اهدا شد.

علیرضا حسینی، سید مازیار هاشمی، محمدعلی حسین‌نژاد، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا فرجی، محمد طیب، سید حجت طباطبایی، مسعود نجفی، محمد حمیدی‌مقدم، مجتبی بهزادیان، نصرت‌الله تابش و بهمن حبشی از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=54151

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.