• امروز : سه شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 28 April - 2026
6

«آقای زالو» ۱۸ روزه به باشگاه ۵۰ میلیاردی های سینما رسید

  • کد خبر : 48271
  • 24 آبان 1404 - 17:59
«آقای زالو» ۱۸ روزه به باشگاه ۵۰ میلیاردی های سینما رسید
فوژان نیوز: فیلم کمدی «آقای زالو» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مهران احمدی به باشگاه 50 میلیاردی های سینمای ایران پیوست.

به گزارش فوژان نیوز، فیلم سینمایی «آقای زالو» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مهران احمدی به جمع باشگاه ۵۰ میلیاردی های سینمای ایران اضافه شد.

این فیلم کمدی که از تاریخ ۱۴۰۴/۰۸/۰۷ به چرخه اکران اضافه شده، با گذشت ۱۸ روز از نمایش خود تا این لحظه با فروش۵۰۰,۱۴۳,۲۲۵,۰۰۰ریال در گیشه سینما دهمین فیلم باشگاه ۵۰ میلیاردی های اکران  سال ۱۴۰۴ شد.

همچنین کمدی «آقای زالو»بیست و نهمین عضو باشگاه ۵۰ میلیاردی های سینمای ایران شد.

این فیلم که توسط پخش مهرگان فیلم در حال اکران است، در ادامه موفقیت‌های قبلی احمدی در ژانر کمدی با آثاری مانند «مصادره» و «سگ بند» قرار دارد.

آقای زالو با زبان طنز، نقدی بر فساد و طمع در جامعه دارد.  در خلاصه داستان این فیلم آمده است:میخی که بیرون می‌زنه چکش می‌خوره!

در این پروژه سینمایی جمعی از بازیگران شناخته شده شامل امین حیایی، هادی کاظمی، مونا فرجاد، مهران مدیری، ژاله صامتی، بهرنگ علوی، محمدرضا علیمردانی، غلامرضا نیکخواه و یوسف صیادی در کنار مهران احمدی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

برخی از عوامل «آقای زالو» عبارتند از:

حمید اکبری خامنه (نویسنده)، روزبه رایگا (مدیر فیلمبرداری)، میثم مولایی (تدوین)، بابک اخوان (مدیر صدابرداری)، مهدی قوچانی (طراح صحنه)، امید گلزاده (طراح گریم)، نسرین پورجواد (طراح لباس)، فرید ناظر فصیحی (طراح جلوه‌های بصری)، آرمان موسی‌پور (آهنگساز)، احسان افشاریان (صداگذار)، سمیرا بختیاری (عکاس)

 

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=48271

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.