• امروز : جمعه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 22 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Friday - 8 May - 2026
10

مراسم بدرقه «ژاله علو » به سوی خانه ابدی برگزار شد

  • کد خبر : 38268
  • 05 دی 1403 - 0:15
مراسم  بدرقه «ژاله علو » به سوی خانه ابدی برگزار شد
فوژان نیوز:آیین تشییع پیکر زنده یاد ژاله علو با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سخنگوی دولت، مدیران، جمعی از هنرمندان و همچنین مردم در مقابل تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش فوژان نیوز،آیین تشییع پیکر زنده یاد ژاله علو بازیگر سینما و تلویزیون و گوینده رادیو امروز چهارشنبه ۵ دی ماه با حضور جمعی از هنرمندان و مردم از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان برگزار شد.

در این مراسم افرادی چون سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، نادره رضایی معاون هنری وزیر ارشاد، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، اتابک نادری سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی، محمدرضا جعفری جلوه، زهرا سعیدی، اصغر همت، شهرام گیل آبادی، فریدون محرابی، بهزاد فراهانی، ایرج راد، بیوک میرزایی، منوچهر شاهسواری، علی همت مومیوند و … از جمله هنرمندان و مدیران حاضر در مراسم بودند.

در پایان مراسم پیکر زنده یاد ژاله علو به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) بدرقه شد.

«ژاله علو» شاعر، گوینده رادیو، صداپیشه و بازیگر در سن ۹۷ سالگی در بیمارستانی در تهران چشم از دنیا فروبست.

وی از برگزیدگان هشتمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۹ است.

ژاله علو سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایشان اهمیت داشت. پدرش گرچه ارتشی بود ولی ذوق هنری داشت و علاقه‌مند بود دخترش با ادبیات کشور آشنا شود به همین دلیل از هفت سالگی با شروع مدرسه کتاب حافظ، سعدی و شاهنامه برایش می‌خوانده و او را تشویق می‌کرد تا با اشعار بزرگان کشور آشنا شود.

او از دانشسرای مقدماتی مستقیما وارد رادیو شد و اعلام برنامه می‌کرد.

او از سال ۲۷ به طور جدی‌تری کار خود را در رادیو ادامه داد. اولین نمایش رادیویی‌اش با پرویز خطیبی بود و بعد از آن با مهدی قاسمی، نصرت الله محتشم، عزیز الله حاتمی هم همکاری کرد. در همکاری با محتشم برنامه «داستان شب» را پایه‌ریزی کردند.

علو از اولین داستان شب با محتشم کار کرد و پای ثابت نمایش رادیویی شد.

با وجود برنامه‌هایی مانند «داستان شب» و نمایش‌های رادیویی، کار رادیو رونق گرفت و او نیز این فضای گرم را خانه خود دید و در کارهای رادیویی پرشماری حضور پیدا کرد.

علو در طول سال‌های فعالیت خود در مجموعه‌های تلویزیونی گوناگونی به ایفای نقش پرداخت و بازی در مجموعه «روزی روزگاری» و فیلم سینمایی «مهمان مامان» در ذهن تماشاگران ماندگار است.

«ماری مادلن»، «در سایهٔ حرم»، «سوگلی حرمسرا»، «دزد ناشی»، «سرباز فداکار»، «شاه صفی»، «در زوایای حرم»، «جاسوسه»، «شعله»، «لبخند مرموز»، «آغا محمد خان قاجار»، «تو مال منی»، «تلافی»، «قهرمان»، «میهمانان سمج»، «توپاز»، «رقص زمین (فقط صدا)» و… از جمله نمایش‌هایی است که علو در آن ایفای نقش کرده است.

او در فیلم‌های مختلفی از جمله «روز واقعه»، «پری» و همچنین سریال‌هایی چون «امیرکبیر»، «شیخ بهایی»، «گرگ ها» و … حضور داشته است.

روحش شاد و یادش گرامی باد

 

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=38268

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.