• امروز : شنبه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۵
  • برابر با : 2 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Saturday - 18 April - 2026
8

گیشه روزانه سینما اولین طرح نیم بهای شهریور را خوب سپری کرد

  • کد خبر : 45721
  • 05 شهریور 1404 - 2:00
گیشه روزانه سینما اولین طرح نیم بهای شهریور را خوب سپری کرد
فوژان نیوز:گیشه روزانه و نیم بها فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور سه شنبه 4شهریور ماه با فروش نزدیک به9/7میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای کشور اولین طرح نیم بها بلیت شهریور ماه را با فروش نسبتا خوبی  پشت سر گذاشت.

در پایان روز سه شنبه۴شهریور ماه سال ۱۴۰۴، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۱۸۶,۹۲۳قطعه بلیت، به فروش۹۶,۹۰۷,۲۶۱,۱۴۲ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۴ شهریور ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش ، روز گذشته همزمان با سپری شدن اولین سه‌شنبهٔ شهریورماه و اجرای اولین طرح فروش نیم‌بهای بلیت، سه فیلم صدرنشین جدول، فروش نسبتاً خوبی را در کانال میلیاردی تجربه کردند. اگرچه افت محسوس فروش نسبت به طرح‌های مشابه در هفته‌های اخیر چشمگیر بود، اما همچنان می‌توان عملکرد امیدوارکنندهٔ دو فیلم اجتماعی «پیر پسر» و «زن و بچه» را به فال نیک گرفت.

همچنین «مرد عینکی»، علاوه بر صدرنشینی در گیشه روزانه و اختلاف فروش تقریباً دو برابری نسبت به فیلمهای دوم و سوم، به باشگاه ۹۰ میلیاردی سینما پیوست. از سوی دیگر، کمدی «صدا و دم» هم در آخرین روزهای اکرانش موفق شد به جمع باشگاه ۱۳۰ میلیاردی های سینما بپیوندد.

گیشه روزانه سایر آثار، تا ردهٔ ششم جدول، نیز عددی قابل دفاع را ثبت کرد.

شایان ذکر است با توجه به هزینه‌های تولید فیلم در سال ۱۴۰۴ و بازدهی گیشه، دستیابی به میانگین فروش روزانه حداقل ۱.۵ میلیارد تومان در ماه نخست اکران برای هر اثر، از اهمیت بالایی برخوردار است.

فروش فیلم‌های سینمایی «مردعینکی» در کانال۳/۹ میلیارد تومان، «پیر پسر» در کانال نزدیک به ۲میلیارد تومان و «زن و بچه» در کانال۱/۸میلیارد تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («مرد عینکی»،«پیر پسر» و «رن و بچه» ) از گیشه روزانه به حدود ۸۵درصد رسید که از این مقدار،فیلم «مرد عینکی» ۴۰درصد فروش روزانه را به خود اختصاص داد.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی«مرد عینکی»، «پیر پسر»، «زن و بچه»، «جزایر قناری»، «صددام» و «فرمانروای آب» در رتبه‌های اول تا ششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی «مرد عینکی» با فروش ۳۹,۱۰۸,۵۱۳,۹۶۹ ریال در صدر گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «رن و بچه» با فروش ۱۸,۲۷۵,۰۷۷,۷۰۰ ریال رتبه سوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «جزایر قناری» با فروش ۶,۳۹۴,۸۸۷,۴۰۰ ریال در رتبه چهارم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی «فرمانروای آب» با فروش ۴,۱۳۲,۱۳۹,۰۰۰ریال در رتبه ششم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «اتاقک گلی» با فروش ۴۰۹,۷۱۷,۰۰۰ریال دررتبه نهم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «غیبت موجه» با فروش ۸۶,۸۸۰,۰۹۰ریال رتبه دوازدهم گیشه روزانه راگرفت.

فیلم سینمایی «زعفرانیه ۱۴ تیر» با فروش۱۲,۱۰۰,۰۰۰ریال در رتبه چهاردهم گیشه روزانه ایستاد.

 

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=45721

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.