• امروز : چهارشنبه - ۳۱ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 7 - صفر - 1448
  • برابر با : Wednesday - 22 July - 2026
1

گیشه روزانه سینما درآخرین سه شنبه نیم بها تیرماه، به کام صدرنشین ها بود

  • کد خبر : 52944
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۵ - ۵:۱۰
گیشه روزانه سینما درآخرین سه شنبه نیم بها تیرماه، به کام صدرنشین ها بود
فوژان نیوز:گیشه روزانه و نیم بها فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، سه شنبه 30 تیر ماه سال 1405 با فروش بیش از 10/3 میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه سینماهای کشور درآخرین سه شنبه تیرماه، با اجرای طرح سنتی نیم بها بلیت، فروش نسبنتا خوبی را پشت سر گذاشت.

در پایان روز سه شنبه ۳۰ تیر ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشوربا ۱۰۵,۲۷۴ قطعه بلیت، به فروش ۹۹,۱۹۴,۴۶۹,۰۰۰ ریال رسید.

گیشه روزانه فیلم های باقی مانده از اکران سال ۱۴۰۴ سینماهای سراسر کشور با ۱۰,۳۰۶ قطعه بلیت به فروش۹,۳۲۳,۳۸۰,۰۰۰  ریال رسید.

بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینماهای کشور در آخرین سه شنبه تیرماه، با اجرای طرح سنتی نیم‌بهای بلیت و تکیه بر فروش خوب کمدی «استخر» و فیلم «زنده‌شور»، عملکرد قابل قبولی داشت. این دو فیلم ضمن حفظ کانال فروش میلیاردی، فاصله بسیار زیادی را با سایر فیلم‌های اکران سال ۱۴۰۵ ایجاد کردند.

با این حال، فیلم پارسالی «جمیزباند» پس از ماه‌ها اکران، همچنان در رتبه سوم گیشه روزانه با فروش نزدیک به ۱ میلیارد تومان حضور دارد و نشان می‌دهد که حتی فیلم‌های قدیمی نیز همچنان توانایی رقابت با آثار جدید را دارند.

نکته قابل توجه دیگر، صعود فیلم ژانر کودک «لیمونیا» به رتبه چهارم و قرار گرفتن بالاتر از فیلم‌های «آنتیک» و «تهران کنارت» است. این اتفاق نشان می‌دهد که در شرایط فعلی، فیلم‌های کودک و خانواده می‌توانند جایگاه قابل توجهی در گیشه پیدا کنند، به شرط آنکه کیفیت لازم را داشته باشند.

با وجود این موفقیت‌ها، وضعیت فیلم‌های پایین‌تر از سه فیلم صدرنشین چندان مطلوب نیست و فاصله فروش آنها با فیلم‌های برتر بسیار زیاد است. با این حال، گیشه روزانه برای دومین بار در ماه تیر، موفق شد مجموع فروش خود را از مرز ۱۰ میلیارد تومان عبور دهد.

همچنین فروش فیلم‌های سینمایی«استخر»در کانال ۴/۷ میلیارد تومان، «زنده شور» در کانال ۳/۹ میلیارد تومان و «جمیز باند» اکران پارسالی در کانال ۹۰۰ میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («استخر»، «زنده شور» و «جمیز باند») از گیشه روزانه به حدود ۹۰ درصد رسید. از این میزان، سهم«استخر »کمتر از ۴۵ درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی استخر، زنده شور، جمیز باند، لیمونیا، تهران کنارت و آنتیک در رتبه‌های اول تاششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی«استخر» با فروش ۴۷,۲۴۷,۷۵۰,۰۰۰ ریال درصدر جدول گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی«زنده شور» با فروش ۳۹,۴۳۵,۱۹۸,۰۰۰ ریال رتبه دوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «لیمونیا» با فروش ۳,۲۷۱,۰۷۰,۰۰۰ ریال دررتبه چهارم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی«تهران کنارت» با فروش ۲,۳۴۹,۲۷۰,۰۰۰ ریال در رتبه پنجم گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی«لباس شخصی» با فروش ۱,۹۹۳,۴۲۰,۰۰۰ ریال در رتبه هفتم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی «خواب نما» با فروش ۱,۸۱۳,۸۰۱,۰۰۰ ریال رتبه هشتم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «شمشیر و اندوه» با فروش ۴۶,۴۲۰,۰۰۰ ریال رتبه یازدهم گیشه روزانه قرارگرفت.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=52944

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.