• امروز : یکشنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 24 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Sunday - 10 May - 2026
1

گیشه روزانه سینما، سومین شنبه اردیبهشت با طرح شناور بلیت به ساحل رسید

  • کد خبر : 51508
  • 20 اردیبهشت 1405 - 4:14
گیشه روزانه سینما، سومین شنبه اردیبهشت با طرح شناور بلیت به ساحل رسید
فوژان نیوز:گیشه روزانه فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، شنبه 19 اردیبهشت ماه سال1405با فروش1/3 میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه درحال اکران سینماهای کشور ،سومین شنبه اردیبهشت ماه   علی رقم اجرای طرح شناوری بلیت، فروش ناموفقی را پشت سر گذاشت.

در پایان روز شنبه ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشوربا ۵,۲۸۶ قطعه بلیت، به فروش:۶,۷۹۸,۳۸۵,۰۰۰ریال رسید.

گیشه روزانه فیلم های باقی مانده از اکران سال ۱۴۰۴ سینماهای سراسر کشور با ۴,۷۱۵ قطعه بلیت به فروش۶,۲۴۹,۱۹۴,۶۰۰ ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۱۹ردیبهشت ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینما در سومین شنبه اردیبهشت ماه، با وجود اجرای طرح شناوری بلیت، باز هم هیچ فیلمی را در کانال فروش میلیاردی نداشت. نکته قابل توجه روز شنبه، فروش نزدیک فیلم‌های اکران شده سال گذشته با فیلم‌های امسال بود؛ رقابتی که با اختلاف تنها ۵۰ میلیون تومان به نفع فیلم‌های تازه‌نفس سال ۱۴۰۵ تمام شد. این نزدیکی را باید یک شکست واقعی برای اکران‌های جدید تلقی کرد، چون انتظار می‌رفت فیلم‌های امسال با فاصله خیلی بیشتری از رقبای پارسالی پیش بیفتند. گویا طرح شناوری بلیت نیز به مانند سایر طرح‌های سر درگم سینما، این بار هم چاره‌ساز نیست.

جالب‌ترین نکته گیشه روزانه شنبه، با وجود این طرح، فروش نزدیک فیلم تازه‌نفس «آنتیک» با فیلم پارسالی «جمیزباند» بود. پیش از اجرای این طرح، اختلاف قابل توجه و فاحش این دو فیلم به وضوح نشان می‌داد که یک فیلم کمدی جدید چقدر از یک فیلم اکران شده سال گذشته جلوتر است. اما بعد از اجرای طرح شناوری، این اختلاف به حدود ۹۰ میلیون تومان رسید. یعنی طرح جدید نه تنها نتوانست فاصله را به نفع فیلم تازه افزایش دهد، بلکه عملاً به رقیب پارسالی کمک کرد تا عقب‌ماندگی خود را جبران کند. حتی جایگاه شش فیلم اول گیشه روزانه هم تغییری نداشت. اینجاست که عدم ثبات گیشه و سر درگمی در قیمت‌گذاری، رغبت مخاطبان را نیز گرفته است.

گویا تجربه طرح آزمایشی نیم‌بهای دوشنبه‌ها که چند سال پیش اجرا می‌شد و در آن روزهای نسبتاً خوب سینما هم جواب نداد، برای تصمیم‌گیرندگان جدید هم تجربه نشده است. انگار سینما گرفتار تکرار اشتباهات گذشته است؛ طرح تازه، اما نتیجه کهنه!

فروش فیلم‌های سینمایی«آنتیک» در کانال۴۹۴ میلیون تومان،«جمیز باند» در کانال۴۰۲میلیون تومان و  «کفایت مذاکرات»در کانال۱۸۱میلیون تومان،دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («آنتیک»،«جمیز باند» و«کفایت مذاکرات») از گیشه روزانه به حدود۸۰درصد رسید. از این میزان، سهم«آنتیک» کمتر از۴۰درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی آنتیک، جمیز باند، کفایت مذاکرات، تاکسیدرمی، نیم شب و افسانه سپهر در رتبه‌های اول تاششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی «آنتیک» با فروش ۴,۹۴۰,۵۹۵,۰۰۰ریال در صدر گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی«تاکسیدرمی» با فروش ۱,۲۰۶,۷۰۰,۰۰۰ریال رتبه چهارم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی«نیم شب» با فروش ۴۶۸,۲۷۰,۰۰۰ریال دررتبه پنجم  گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «بهشت تبهکاران» با فروش۷۵,۲۴۰,۰۰۰ریال رتبه هشتم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی«قمار باز» با فروش۶۷,۹۸۰,۰۰۰ریال در رتبه نهم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی «خط نجات» با فروش۳۹,۶۰۰,۰۰۰ریال رتبه دهم گیشه روزانه قرارگرفت.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=51508

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.