• امروز : چهارشنبه - ۱۱ شهریور - ۱۴۰۵
  • برابر با : 20 - ربيع أول - 1448
  • برابر با : Wednesday - 2 September - 2026
3

گیشه روزانه سینما در اولین شنبه شهریور، دو فیلم را از کانال میلیاردی خارج کرد

  • کد خبر : 53791
  • ۰۸ شهریور ۱۴۰۵ - ۶:۲۶
گیشه روزانه سینما در اولین شنبه شهریور، دو فیلم را از کانال میلیاردی خارج کرد
فوژان نیوز: گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور، یشنبه ۷ شهریور ماه سال ۱۴۰۵ را با فروش ۴/۶ میلیارد تومان به پایان رساند.

به گزارش فوژان نیوز، گیشه روزانه سینماهای کشور در اولین شنبه شهریور،با فروش نسبتا متوسطی دو فیلم «ناپلئون در باغ زردآلو» و «سفینه نجات»، از کانال میلیاردی خارج کرد.

در پایان روز شنبه ۷ شهریور ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۳۲,۷۶۰  قطعه بلیت، به فروش ۴۶,۲۴۰,۸۳۵,۰۰۳ ریال رسید.

بر اساس این گزارش،گیشه روزانه سینماهای کشور در اولین شنبه شهریور، با وجود فرصت تعطیلی یکشنبه به مناسبت میلاد پیامبر(ص)، فروش نسبتاً متوسطی را برای یک روز شنبه ثبت کرد. دو فیلم جدید «ناپلئون در باغ زردآلو» و «سفینه نجات» که در روزهای گذشته به کانال میلیاردی راه یافته بودند، در این روز از آن کانال خارج شدند. در مقابل، دو فیلم صدرنشین «زنده‌شور» و «استخر» همچنان در مدار میلیاردی باقی ماندند و بیشترین سهم فروش گیشه شنبه را از آن خود کردند. همچنین فیلم «زنده‌شور» موفق شد به عضویت باشگاه ۱۳۰ میلیاردی سینمای ایران درآید.

با وجود تعطیلی یکشنبه که می‌توانست فرصتی برای افزایش فروش باشد، گیشه شنبه عملکردی فراتر از حد متوسط یک روز شنبه نداشت و نتوانست از این موقعیت بهره‌برداری کند. فیلم‌های جدید نیز با وجود استقبال اولیه، در روز شنبه با کاهش فروش روبه‌رو شدند و نشان دادند که برای رقابت پایدار با صدرنشینان، به زمان بیشتری نیاز دارند.

حالا باید دید وضعیت امروز (یکشنبه) که طرح فروش نیم‌بهای بلیت را نیز در اختیار ندارد، چگونه پیش خواهد رفت. احتمالاً فروش امروز با افزایش بیشتری همراه باشد و یا فیلم‌های جدید با چالش جدی‌تری برای بازگشت به کانال میلیاردی مواجه شوند. با این حال، تداوم حضور دو فیلم صدرنشین در کانال میلیاردی، نشان‌دهنده استقبال پایدار مخاطبان از این آثار است.

همچنین فروش فیلم‌های سینمایی«زنده شور»در کانال ۱/۶ میلیارد تومان،«استخر» در کانال ۱/۴ میلیارد تومان و «ناپلئون» در کانال ۵۰۰ میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («زنده شور»«استخر» و «ناپلئون») از گیشه روزانه به حدود ۸۰ درصد رسید. از این میزان، سهم«زنده شور» حدود ۳۵ درصد  از کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی زنده شور، استخر،ناپلئون، سفینه نجات ،سقف و لباس شخصی در رتبه‌های اول تاششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی«زنده شور» با فروش ۱۶,۱۲۲,۵۰۵,۰۰۳ ریال درصدر جدول گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی«استخر» با فروش ۱۴,۵۶۷,۸۵۰,۰۰۰ ریال رتبه دوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی«ناپلئون» با فروش ۵,۵۳۸,۸۳۰,۰۰۰ ریال در رتبه سوم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی«سفینه نجات» با فروش۵,۲۲۱,۷۰۰,۰۰۰ ریال  رتبه چهارم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی«سقف» با فروش ۲,۲۰۵,۱۷۰,۰۰۰ ریال دررتبه پنجم جدول گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «نبرد با خرچنگ» با فروش ۱۵۲,۹۰۰,۰۰۰ ریال دررتبه یازدهم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی «ماه پنهان» با فروش ۲۹,۰۴۰,۰۰۰ریال رتبه دوازهم گیشه روزانه قرارگرفت.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=53791

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.