به گزارش فوژان نیوز،فیلم سینمایی «دایناسور» به کارگردانی مسعود اطیابی و تهیهکنندگی محمد شایسته به باشگاه مهم و سه رقمی ۱۰۰ میلیاردی های سینمای ایران اضافه شد.
این فیلم طنز که از تاریخ ۱۴۰۳/۱۲/۰۸به چرخه اکران اضافه شده، باگذشت ۵۰ روز از نمایش تا این لحظه با فروش ۱,۰۰۰,۰۰۴,۴۸۰,۰۰۰ ریال در گیشه سینما اولین فیلم باشگاه ۱۰۰ میلیاردی های اکران سال ۱۴۰۴ را به خود اختصاص داد.
«دایناسور»هفتمین ساخته مسعود اطیابی است که توانسته بعداز دینامیت، انفرادی، بخارست، هتل، تگزاس ۲ و تگزاس ۳ به جمع باشگاه ۱۰۰ میلیاردی های سینمای ایران بپیوندد.
همچنین این فیلم کمدی نهمین عضو باشگاه ۱۰۰ میلیاردی های سینمای ایران شد.
فیلم سینمایی «دایناسور»در حال حاضر جایگاه اول گیشه روزانه اکران سال ۱۴۰۴ رادر اختیار دارد.
این کمدی که شایسته فیلم پخش آن را برعهده دارد، قصه دو رفیق است که برای پول دار شدن نقشه ای می کشند که تما جوانب آن را در نظر نگرفته اند که …..
فیلم سینمایی«دایناسور» دومین همکاری مشترک مسعود اطیابی و محمد شایسته پس از کمدی پرفروش «هتل» است.
در این فیلم پژمان جمشیدی، امیر جعفری، حامد وکیلی، نگار فروزنده، سها نیاستی، یوسف تیموری، رضا ناجی، سوسن پرور، فرزانه قاسم زاده نقشآفرینی میکنند.
فیلمنامه این فیلم را امیر برادران به نگارش درآورده است.