• امروز : جمعه - ۴ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Friday - 24 April - 2026
8

«در آغوش درخت»در حوزه هنری نقد می شود

  • کد خبر : 36135
  • 12 آبان 1403 - 20:53
«در آغوش درخت»در حوزه هنری نقد می شود
فوژان نیوز:فیلم «در آغوش درخت» در سومین نشست «فارسی‌سینما» نمایش و نقد و بررسی خواهد شد.

به گزارش فوژان نیوز،به نقل از دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری، فیلم «در آغوش درخت» ساخته بابک خواجه‌پاشا دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳، از ساعت ۱۶ در سومین نشست از سلسله‌نشست‌های «فارسی‌سینما» نمایش و بررسی می‌شود.

نشست‌های «فارسی‌سینما» به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزه هنری و به منظور نمایش و نقد گفتمان‌شناسانه و نشانه‌شناسانه فیلم‌های روز سینمای ایران برگزار می‌شود.

در این نشست رامتین شهبازی عضو هیئت‌علمی دانشگاه سوره و منتقد سینما، تینا چهارسوقی امین گفتمان‌پژوه و استاد دانشگاه در کنار بابک خواجه‌پاشا، نویسنده و کارگردان فیلم، این اثر را بررسی گفتمانی و نشانگانی خواهند کرد.

فیلم «درآغوش درخت» در بخش سودای سیمرغ چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در سال ۱۴۰۱ حضور یافت و امسال به عنوان نماینده ایران در اسکار معرفی شد.

در خلاصه داستان فیلم در آغوش درخت آمده است: «بحران پیچیده زندگی کیمیا و فرید که دوازده سال از ازدواج‌شان می‌گذرد، جهان زیبای فرزندان‌شان را برهم می‌ریزد. کودکانی که هیچ چیز جز سادگی و مهربانی را در زندگی نمی‌شناسند.»

مارال بنی‌آدم، جواد قامتی، روح‌الله زمانی، اهورا لطفی و رایان لطفی ازجمله بازیگران «در آغوش درخت» هستند. این فیلم محصول مشترک سازمان سینمایی سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.

همه علاقه‌مندان به مباحث دانش‌های زبانی و سینما برای شرکت در این نشست می‌توانند دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۶ در حوزه هنری به آدرس تهران، خیابان سمیه، نرسیده به حافظ، روبه‌روی پورموسی، سالن اوستا حاضر شوند.

سعید گلزار

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=36135

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.