• امروز : شنبه - ۲۴ مرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 2 - ربيع أول - 1448
  • برابر با : Saturday - 15 August - 2026
0

کمدی «آنتیک» سومین عضو باشگاه ۶۰ میلیاردی‌های سال ۱۴۰۵ شد

  • کد خبر : 53464
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۷
کمدی «آنتیک» سومین عضو باشگاه ۶۰ میلیاردی‌های سال ۱۴۰۵ شد
فوژان نیوز:فیلم، کمدی سینمایی «آنتیک» به تهیه‌کنندگی محمود بابایی و کارگردانی هادی نائیجی به باشگاه 60میلیاردی های سینمای ایران رسید.

به گزارش فوژان نیوز، فیلم، کمدی سینمایی «آنتیک» به تهیه‌کنندگی محمود بابایی و کارگردانی هادی نائیجی به جمع باشگاه ۶۰ میلیاردی های سینمای ایران اضافه شد.

این فیلم سینمایی که از تاریخ۱۴۰۵/۰۲/۰۲به چرخه اکران اضافه شده، با گذشت ۱۲۰ روز از نمایش خود تا این لحظه با فروش ۶۰۰,۰۰۱,۰۰۰,۰۰۰ در گیشه سینما سومین فیلم باشگاه ۶۰ میلیاردی های اکران سال ۱۴۰۵ شد.

همچنین «آنتیک سی و نهمین  عضو باشگاه ۶۰ میلیاردی های سینمای ایران شد.

«آنتیک» داستان ابی و ولی را با بازی پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه روایت می‌کند. در کنار پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه، ستاره پسیانی، آناهیتا افشار، امیر نوروزی، غلامرضا نیکخواه، فرزین محدث، علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافه‌وند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان، مهدی قربانی و … بازیگران اصلی هستند که در این فیلم ایفای نقش کرده‌اند.

در خلاصه داستان این کمدی سینمایی آمده‌است: «انقلاب شده و کاسبی اِبی و وَلی، آنتیک بازهای قبل انقلاب کساد است اما افتادن گذرشان به یک امامزاده، مسیر زندگی‌شان را تغییر می‌دهد …»

این فیلم  هم اکنون با فروش ضعیفی نسیت به فیلم های صدر جدولی در مکان چهارم گیشه روزانه قرار دارد.

پخش این فیلم برعهده فیمیران است.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=53464

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.