• امروز : سه شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 21 April - 2026
3

گیشه روزانه سینما اولین پنجشنبه آذر را آرام سپری کرد

  • کد خبر : 48654
  • 07 آذر 1404 - 2:20
گیشه روزانه سینما اولین پنجشنبه آذر را آرام سپری کرد
فوژان نیوز:گیشه روزانه فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، پنجشنبه 6 آذر ماه با فروش بیش از 9 میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای کشور، اولین پنجشنبه آذر ماه رابا فروشی نسبتا ملایم سپری شد.

در پایان روز پنجشنبه ۶ آذر ماه سال ۱۴۰۴، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۹۶,۰۹۳  قطعه بلیت، به فروش:۹۰,۷۵۸,۸۲۸,۵۷۸ ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۶ آذر ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش،  گیشه روزانه سینما در اولین پنج‌شنبه آذرماه همچنان میزبان دو فیلم کمدی «آقای زالو» و «کفایت مذاکرات» در کانال فروش میلیاردی بود. همچنین فروش در نیمه اول جدول گیشه روزانه، فاصله زیادی با دو فیلم مذکور داشت و با شیبی ملایم و بدون هیجان سپری شد. اما در نیمه دوم جدول، وضعیت گیشه روزانه همچنان قرمز است.

شایان ذکر است با توجه به هزینه‌های تولید فیلم در سال ۱۴۰۴ و بازدهی گیشه، دستیابی به میانگین فروش روزانه حداقل ۱.۵ میلیارد تومان در ماه نخست اکران برای هر اثر، از اهمیت بالایی برخوردار است.

فروش فیلم‌های سینمایی «آقای زالو»در کانال۳میلیارد تومان،«کفایت مذاکرات»در کانال۲/۶میلیارد تومان و «یوز»در کانال۳۰۰میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («آقای زالو»،«کفایت مذاکرات» و«یوز»)  از گیشه روزانه به بالاتز از ۷۰درصد رسید. از این میزان، سهم کمدی «آقای زالو»کمتر از۳۵درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی «آقای زالو»، «کفایت مداکرات»، «یوز»،«قسطنطنیه»، «دو روزدیرتر» و «مجنون» در رتبه‌های اول تا ششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی «آقای زالو»با فروش ۳۰,۱۴۳,۸۹۵,۸۷۰ ریال درصدر گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات» با فروش ۲۶,۲۲۱,۷۹۰,۱۷۷ ریال رتبه دوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «دو روز دیرتر» با فروش ۳,۵۶۸,۷۳۰,۰۰۰ ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «دختر برقی»با فروش ۳,۲۰۶,۹۷۹,۳۸۰ ریال رتبه هفتم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «برای رعتا» با فروش ۱,۱۷۷,۶۶۰,۰۰۰ ریال در رتبه یازدهم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «سینما شهر قصه» با فروش ۸۱,۴۰۰,۰۰۰ ریال رتبه شانزهم گیشه روزانه راگرفت.

فیلم سینمایی «قرمز یواش» با فروش ۶۲,۲۳۰,۶۳۰ ریال دررتبه هفدهم گیشه روزانه قرار گرفت.

 

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=48654

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.