• امروز : چهارشنبه - ۲۶ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 27 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 December - 2025
3

گیشه روزانه سینما در پی تعطیلی پایتخت دوشنبه را هم سرد سپری کرد

  • کد خبر : 48768
  • 11 آذر 1404 - 2:32
گیشه روزانه سینما در پی تعطیلی پایتخت دوشنبه را هم سرد سپری کرد
فوژان نیوز:گیشه روزانه فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، دوشنبه 10 آذرماه با فروش1/5میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای کشور، دومین دوشنبه آذر ماه در پی تعطیلی  مچدد سینماهای پایتخت به دلیل آلودگی هوا، همچنان ضعیف عمل کرد.

در پایان روز دوشنبه۱۰ آذر ماه سال ۱۴۰۴، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۱۸,۸۷۶ قطعه بلیت، به فروش:۱۵,۲۶۲,۹۳۸,۵۰۴ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۱۰ آذر ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینما در دومین دوشنبه آذرماه و در ادامه تعطیلی پایتخت به دلیل آلودگش هوا ،ضعیف تر از همیشه عمل کرد.فرو پایتخت به تنهای حدود ۴۰ الی ۵۰ درصد فروش کل گیشه روزانه را تشکیل می دهد.

شایان ذکر است با توجه به هزینه‌های تولید فیلم در سال ۱۴۰۴ و بازدهی گیشه، دستیابی به میانگین فروش روزانه حداقل ۱.۵ میلیارد تومان در ماه نخست اکران برای هر اثر، از اهمیت بالایی برخوردار است.

فروش فیلم‌های سینمایی «آقای زالو»در کانال۴۰۰میلیون تومان،«کفایت مذاکرات»در کانال۴۰۰میلیون تومان و «یوز»در کانال۱۰۰میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («آقای زالو»،«کفایت مذاکرات» و«یوز»)  از گیشه روزانه به حدود ۷۰درصد رسید. از این میزان، سهم کمدی «آقای زالو»کمتر از۳۰درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی «آقای زالو»، «کفایت مداکرات»، «یوز»،«دو روز دیرتر»، «دختر برقی» و«قسطنطنیه»در رتبه‌های اول تا ششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی «آقای زالو»با فروش ۴,۴۶۸,۷۶۵,۵۲۱ریال درصدر گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات» با فروش ۴,۳۱۸,۳۸۸,۰۶۳ریال رتبه دوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «دو روز دیرتر» با فروش ۱,۲۱۴,۸۴۰,۰۰۰ریال رتبه چهارم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «دختر برقی»با فروش ۵۵۷,۶۸۰,۰۹۰ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «برای رعتا» با فروش ۱۲۵,۸۴۰,۰۰۰ریال در رتبه سیزدهم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «سینما شهر قصه» با فروش۳۸,۰۶۰,۰۰۰ریال رتبه پانزهم گیشه روزانه راگرفت.

فیلم سینمایی «قرمز یواش» با فروش ۱۹,۸۰۰,۰۰۰ ریال دررتبه بیستم گیشه روزانه قرار گرفت.

 

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=48768

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.