• امروز : چهارشنبه - ۲۶ آذر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 27 - جماد ثاني - 1447
  • برابر با : Wednesday - 17 December - 2025
3

گیشه روزانه سینما سومین دوشنبه آبان بدون اتفاق خاصی سپری کرد

  • کد خبر : 48129
  • 20 آبان 1404 - 2:50
گیشه روزانه سینما سومین دوشنبه آبان بدون اتفاق خاصی سپری کرد
فوژان نیوز:گیشه روزانه فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، دوشنبه19آبان ماه با فروش بیش از3/4 میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای کشور، سومین دوشنبه آبان ماه با افزایش ۴۰۰ میلیون تومان نسبت به روز یکشنبه سپری شد.

در پایان روز دوشنبه ۱۹آبان ماه سال ۱۴۰۴، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با۴۵,۳۱۳ قطعه بلیت، به فروش :۳۴,۸۱۶,۷۲۹,۱۳۵ ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۱۹ آبان ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینما در سومین دوشنبه آبان ماه، فیلم کمدی «آقای زالو»  کانال فروش میلیاردی خود را حفظ کرد و گیشه روزانه با افزایش فروش ۴۰۰ میلیون تومانی نسبت به روز یکشنبه صرفا برتری عددی خود را نشان داد اما از نظر فصای منتسب به گیشه و آمار های سال های گذشته کماکان ضعیف سپری شد. گیشه دو فیلم تازه اکرانی «شاه نقش» و«قرمز یواش» با توجه به گذشت ۶ روز با شکست مطلق روبه رو شده است و شاید برای دور شدن از این بحران نیاز به افرایش سالن های نمایش و سانس ها بیشتری باشد.

شایان ذکر است با توجه به هزینه‌های تولید فیلم در سال ۱۴۰۴ و بازدهی گیشه، دستیابی به میانگین فروش روزانه حداقل ۱.۵ میلیارد تومان در ماه نخست اکران برای هر اثر، از اهمیت بالایی برخوردار است.

فروش فیلم‌های سینمایی «آقای زالو»در کانال۱/۲میلیارد تومان، «یوز»در کانال ۷۰۰میلیون تومان و «کج پیله»در کانال نزدیک به۳۰۰میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («آقای زالو»، «یوز»و«کچ پیله»)  از گیشه روزانه به حدود۶۵درصد رسید. از این میزان، سهم کمدی «آقای زالو»حدود ۳۵درصد ازکل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی «آقای زالو»، «یوز»، «کچ پیله»، «قسطنطنیه»، «مرد عینکی» و «بچه مردم»در رتبه‌های اول تا ششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی «آقای رالو»با فروش ۱۲,۷۲۰,۷۵۸,۱۰۵ ریال درصدر گیشه روزانه ایستاد

فیلم سینمایی «کج پیله» با فروش ۲,۹۰۱,۱۱۹,۰۰۱ ریال رتبه سوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «بچه مردم»با فروش ۱,۵۹۹,۸۴۰,۰۰۰ ریال رتبه ششم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «غریزه» با فروش ۱,۴۴۹,۴۸۱,۰۰۰ ریال رتبه هشتم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «قرمز یواش» با فروش ۱۳۹,۳۷۰,۰۰۰ ریال دررتبه شانزدهم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «شاه نقش» با فروش ۹۶,۲۵۰,۰۰۰ ریال در رتبه هفدهم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «سالن ۴» با فروش ۹۳,۷۲۰,۰۰۰ ریال رتبه هحدهم گیشه روزانه راگرفت.

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=48129

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.