• امروز : شنبه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : 28 - ذو الحجة - 1447
  • برابر با : Saturday - 13 June - 2026
1

گیشه روزانه سینما سومین دوشنبه خرداد را تحت تاثیر فضای جنگی سپری کرد

  • کد خبر : 52173
  • 19 خرداد 1405 - 4:52
گیشه روزانه سینما سومین دوشنبه خرداد را تحت تاثیر فضای جنگی سپری کرد
فوژان نیوز:گیشه روزانه و نیم بها فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، دوشنبه 18خرداد ماه سال1405با فروش2/2 میلیارد تومان به کار خود پایان داد

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه درحال اکران سینماهای کشور سومین دوشنبه خردادماه همزمان با اجرایی طرح شناور فروش بلیت، تحت تاثیر فضای جنگ ۱ روزه ، ضعیف سپری شد.

در پایان روز دوشنبه ۱۸خرداد ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشوربا۹,۷۱۲ قطعه بلیت، به فروش:۱۲,۸۵۱,۶۵۵,۵۰۱ ریال رسید.

گیشه روزانه فیلم های باقی مانده از اکران سال ۱۴۰۴ سینماهای سراسر کشور با۷,۱۲۶ قطعه بلیت به فروش۹,۳۴۲,۸۲۹,۹۹۷ ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۱۸خرداد ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینما در سومین دوشنبه خرداد، همزمان با اجرای طرح شناور بلیت، به مانند شنبه و یکشنبه هیچ فیلمی را در کانال فروش میلیاردی نداشت و حتی کمتر از این دو روز فروخت. دو فیلم «تهران کنارت» از اکران امسال و کمدی «جمیزباند» از اکران سال قبل با اختلاف فروش حدود ۱۵۰ میلیون تومان، همچنان جایگاه‌های خود در رتبه اول و دوم را حفظ کردند. «جمیزباند» توانست خود را به باشگاه ۸۰ میلیاردی‌های سینما برساند. سایر فیلم‌ها نیز با فروش بی‌رمقی در جایگاه قبلی خود باقی ماندند. گیشه روزانه تا حدودی تحت تأثیر اتفاقات ازسرگیری جنگ به مدت ۱۰ تا ۱۵ ساعت بود.

با نگاهی به روزهای گذشته می توان گفت آنچه در این سه روز اخیر (شنبه، یکشنبه و دوشنبه) مشاهده می‌شود، تکرار یک الگوی تکراری و نگران‌کننده است. گیشه روزهای عادی هفته را به کلی از دست داده و حتی طرح شناوری بلیت هم نتوانسته است در این روزها مخاطبی جذب کند. نکته جالب اینکه «تهران کنارت» با وجود اختلاف ۱۵۰ میلیونی نسبت به «جمیزباند»، همچنان صدرنشین است، اما این صدرنشینی در روزهایی که کانال میلیاردی هم وجود ندارد، چندان افتخارآمیز نیست. ازسرگیری جنگ (هرچند به مدت محدود) نیز مزید بر علت شد تا مخاطب با نگرانی بیشتری به سینما بیاید. این روزها به وضوح می‌توان دید که سینمای ایران برای روزهای غیرتعطیل هفته نیازمند یک راهکار اساسی است؛ راهکاری فراتر از تغییر قیمت بلیت. شاید اضافه شدن فیلم‌های جدید و جذاب به چرخه اکران گزینه یی برای خروج از شرایط فعلی باشد. در غیر این صورت، دوشنبه‌های آینده نیز دقیقا شبیه همین روز خواهد بود.

 همچنین فروش فیلم‌های سینمایی«تهران کنارت»۷۰۰میلیون تومان، «جمیز باند»در کانال نزدیک به۶۰۰میلیون تومان و«کفایت مذاکرات»در کانال۳۰۰میلیون تومان،دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («تهران کنارت»، «جمیز باند» و «مفایت مذاکرات») از گیشه روزانه به حدود۸۰درصد رسید. از این میزان، سهم«تهران کنارت»بیشتر از۳۵درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی تهران کنارت، جمیز باند،کفایت مذاکرات آنتیک،تاکسیدرمی و لیمونیا در رتبه‌های اول تاششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی«تهران کنارت» با فروش۷,۴۵۸,۵۵۰,۰۰۰ریال در صدر  گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «آنتیک» با فروش۲,۸۹۹,۱۶۰,۰۰۰ریال دررتبه چهارم گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی«تاکسیدرمی» با فروش۱,۳۴۶,۸۶۵,۵۰۱ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.

سینمایی«لیمونیا» با فروش ۹۲۴,۸۸۰,۰۰۰ریال در رتبه ششم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی«نیم شب» با فروش۱۵۹,۳۹۰,۰۰۰ریال در رتبه هشتم گیشه جای گرفت.

فیلم سینمایی«قمار باز» با فروش۲۵,۴۱۰,۰۰۰ریال در رتبه نهم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی «بهشت تبهکاران» با فروش۲۱,۱۲۰,۰۰۰ریال رتبه دهم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «خط نجات» با فروش۱۶,۲۸۰,۰۰۰ریال رتبه یازدهم گیشه روزانه قرارگرفت.

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=52173

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.