به گزارش فوژان نیوز، گیشه روزانه سینماهای کشور در اولین پنجشنبه پاییز، با حضور ۴ فیلم در کانال میلیاردی، رکورد فروش ریالی را برای بار دوم ارتقا داد
در پایان روز پنجشنبه ۲ مهر ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلمهای در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۱۲۲,۸۷۹ قطعه بلیت، به فروش ۲۱۸,۳۱۶,۲۵۲,۰۰۰ ریال رسید.
بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینماهای کشور در اولین پنجشنبه مهر، با فروش عجیب ولی قابل پیش بینی کمدی «خانم والده» در کانال نزدیک به ۱۶ میلیارد تومان و با فاصله زیاد در کنار ۳ فیلم میلیاردی دیگر («اسکورت»، «زندهشور» و «استخر»)، برای دومین بار رکورد فروش گیشه سینمای ایران را از نظر ریالی شکست.
رکورد ریالی قبلی مربوط به جمعه ۲۷ شهریور ماه سال ۱۴۰۵ بود که مجموع گیشه روزانه فیلمهای در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۱۱۸,۶۰۵ قطعه بلیت، به فروش ۲۱۰,۱۱۹,۲۵۰,۰۰۰ ریال رسید.
با این حال، همچنان رکورد پرفروشترین روز سینما از نظر تعداد بلیت مربوط به جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳ است که مجموع گیشه روزانه فیلمهای اکرانشده سینماهای سراسر کشور با ۲۶۵,۴۰۶ قطعه بلیت فروختهشده، آن هم به یکسوم قیمت بلیت فعلی، به فروش ۱۸۳,۰۹۳,۸۶۰,۰۰۰ ریال رسید و همچنان رکوردار تعداد بلیت فروشرفته در یک روز است.
با این تفاسیر، گیشه روزانه با وجود عقبماندگی شدید از تورم، صرفا از نظر ریالی توانسته رقم فروش را ارتقا دهد؛ ولی از نظر تعداد بلیت فروشرفته همچنان با رکورد قبلی فاصلهای بسیار دارد.
اتفاق عجیب روز گذشته، فروش ۱۶ میلیاردی «خانم والده» و همزمان قرار گرفتن این فیلم در باشگاه ۶۰ و ۷۰ میلیاردیهای سینما، تنها با اختلاف چند ساعت بود. اتفاق قابل پیشبینی دیگر که در به دست آمدن چنین فروشهایی در گیشه روزانه حرف اول را میزند، میتوان همچنان به یک پای ثابت این جریان، ابراهیم عامریان «سلطان رکوردهای گیشه روزانه سینمای ایران» و حواشی پیرامون این موضوع اشاره کرد.
همچنین فروش فیلمهای سینمایی «خانوم والده» در کانال ۱۵/۹ میلیارد تومان، «اسکورت» در کانال ۱/۶ میلیارد تومان ،«زنده شور» در کانال نزدیک به ۱/۵ میلیارد تومان و «استخر» در کانال۱/۱ میلیارد تومان دنبال شد.
فروش روزانه فیلمهای تازهاکران و فیلمهایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شدهاند، به ترتیب زیر است:
فیلم سینمایی«خانم والده» با فروش ۱۵۹,۰۲۱,۵۶۶,۰۰۰ ریال درصدر جدول گیشه روزانه ایستاد.
فیلم سینمایی «اسکورت» با فروش ۱۶,۶۶۱,۱۵۰,۰۰۰ ریال در رتبه دوم گیشه روزانه قرارگرفت.
فیلم سینمایی«سفینه نجات» با فروش ۷,۳۳۵,۰۴۲,۰۰۰ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.
فیلم سینمایی «جانشین» با فروش ۳,۱۷۲,۷۳۰,۰۰۰ ریال در رتبه ششم گیشه روزانه ایستاد.
فیلم سینمایی«سفید برفی» با فروش ۸۷۱,۷۵۰,۰۰۰ ریال رتبه نهم گیشه روزانه را گرفت.
فیلم سینمایی «آن دو» با فروش ۳۷۰,۷۴۴,۰۰۰ ریال در رتبه دهم گیشه روزانه جای گرفت.
فیلم سینمایی«سرزمین فرشته ها» با فروش ۲۷۸,۱۹۰,۰۰۰ ریال رتبه یازدهم گیشه روزانه را گرفت.
فیلم سینمایی«دانه های انگور» با فروش ۲۷۷,۲۰۰,۰۰۰ ریال در رتبه دوازدهم گیشه روزانه قرار گرفت.

















