• امروز : شنبه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۵
  • برابر با : 2 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Saturday - 18 April - 2026
12

نگارش فیلمنامه«روانگر»به پایان رسید

  • کد خبر : 31518
  • 10 تیر 1403 - 10:46
نگارش فیلمنامه«روانگر»به پایان رسید
فوژان نیوز:کیانوش اسلامی نویسنده و کارگردان، از پایان نگارش فیلمنامه ای سینمایی«روانگر»با محور روانشناسی در ژانر معمایی خبر داد.

به گزارش فوژان نیوز،نگارش فیلمنامه ای سینمایی«روانگر»با محور روانشناسی در ژانر معمایی به نویسندگی کیانوش اسلامی به پایان رسید.

کیانوش اسلامی در توضیح نگارش این فیلمنامه عنوان کرد: که مدت نگارش این فیلمنامه نزدیک به شش ماه زمان برده است و به نظرم موضوع این فیلمنامه  با نوجه به قصه و فضایی که تعریف شده یکی از به روز ترین موضوعات روانشناسی باتوجه به داده های علمی است که چالش معمایی را به تصویر می کشاند.

نویسنده فیلم سینمایی«تا۱۰بشمار»گقت:قضد دارم این فیلمنامه را شخصا کارگردانی کنم و بنابراین درخواست پروانه ساخت را  هفته آینده به تهیه کنندگی آقای فرید ولی زاده به سازمان سینمایی  ارائه خواهیم داد.

نویسنده و کارگردان فیلم های  بلند و داستانی«پیچ فرعی» ، «شکاف» و…… «چشمان زیبای طبقه آخر» که دوسال گذشته بیش از ۸ فیلم کوتاه را نیز کارگردانی کرده است به تازگی نگارش سریال«هوش مصنوعی» و «روستای مرزی» را به پایان رسانده است.

اسلامی با انتقاد از هزینه های سنگین تولید عنوان کرد:در سالی که گذشت صحبت ها و دستورالعمل زیادی در خصوص حمایت از فیلمسازان از سوی برخی از مدیران در رسانه ها منتشر شده است که تا جامع عمل پوشاندن به آن، خیلی فاصله است.

فیلمسازی در شرایط فعلی با سرمایه گذار خصوصی بسیار سخت شده و بدون حمایت بخش دولتی این مسیر دشوارتر شده است جالب تر اینکه با این وضعیت باید فیلمنامه ای ساخته شود که موضوع آن باب میل صادرکننده های مجوز باشد.

لازم بذکر است:کیانوش اسلامی در مقام نویسندگی فیلمهای”تهاتر از من”،”وام عسل”،”فوتبالی ها”” مسافر زمان”،تفاخر”توکل””مجرم”،”فکر بد نکن”…………………””تا ۱۰ بشمار”. را به نگارشدرآورده است .

سعید گلزار

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=31518

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.