به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه فیلم های درحال اکران سینماهای کشور یکشنبه را با افزایش حدود ۲۰۰ میلیون تومان نسبت به قروش شنبه پشت سر گذاشت.
در پایان روز یکشنبه ۹ دی ماه سال ۱۴۰۳،مجموع گیشه روزانه فیلم های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۵۲,۳۲۱ قطعه بلیت به فروش ۳۰,۶۷۳,۷۵۵,۰۰۰ ریال رسید.
لازم به ذکر است گیشه روزانه ۹ دی ماه تا ساعت ۲۳:۵۹ دقیقه رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت های روزهای آتی است که در این گزارش محاسبه نمی گردد.
براساس این گزارش روزگذشته کمدی «۷۰ سی» با اختلاف فروش زیادی نسبت به سایر آثار درحال اکران، تنها فیلم میلیاردی گیشه رورانه بود. سه فیلم کمدی دیگر یعنی «آریا شهر دو نفر» ،«صبحانه با زرافه ها » و« زودپز » با کپی گرفتن از فروش روز شنبه و اختلاف رقمی ناچیزی نسبت به هم در کانال ۲۰۰ میلیون تومانی ماندند. شاید رقم فروش برای فیلم های سوم و چهارم گیشه روزانه پس از گذشت دو ماه طبیعی به نظر برسد ولی این رقم فروش برای فیلم تازه اکرانی«آریا شهر دونفر» مقداری کم و برای فیلم «هفتاد ۳۰» با گذشت یک ماه از اکران و در روز یکشنبه، بسیار زیاد به نظر می رسد!
شایات ذکر است با توجه به هزینه های ساخت فیلم در سال ۱۴۰۳ و بازدهی گیشه برخی از آثار، به جرات می توان گفت: فروش روزانه حداقل ۱میلیارد تومان در ماه نخست اکران برای یک فیلم، بسیار حائز اهمیت است.
فروش فیلم های سینمایی «۷۰سی» درکانال ۱/۸ میلیارد تومان، «آریا شهر دو نفر» در کانال۲۰۰ میلیون تومان و «صبحانه با زرافه ها»در کانال ۲۰۰ میلیون تومان دنبال شد.
سهم تقریبی فروش سه فیلم صدر نشین «هفتاد سی»، «آریا شهر دو نفر» و «صبحانه با زرافه ها» از گیشه روزانه به ۸۰ درصد رسید که از این مقدار فیلم سینمایی «هفتادسی» بیش از۶۰ درصد فروش روزانه را به خود اختصاص داد.
در ادامه این گزارش فیلم ها سینمایی هفتادسی، آریا شهر دو نفر، صبحانه با زرافه ها ،زودپز، باغ کیانوش و شنگول و منگول در رتبه های اول تا ششم فروش روزانه قرار دارند.
فروش روزانه فیلم هایی تازه اکرانی و فیلم های که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شدن به ترتیب زیر است:
فیلم سینمایی«۷۰سی»با فروش: ۱۸,۰۵۷,۹۱۰,۰۰۰ ریال در صدر فروش روزانه ایستاد.
فیلم سینمایی «آریا شهر۲تفر» بافروش: ۲,۷۹۵,۸۵۰,۰۰۰۰ ریال در رتبه دوم فروش روزانه جای گرفت.
فیلم سینمایی«شنگول منگول» بافروش: ۱,۳۸۴,۴۰۰,۰۰۰ ریال درتبه هفتم فروش قرار گرفت.
فیلم سینمایی «علت مرگ نامعلوم » بافروش: ۴۴۹,۹۰۰,۰۰۰ ریال در رتبه هشتم فروش روزانه ایستاد.
فیلم سینمایی «برف آخر» بافروش: ۱۶۹,۸۰۰,۰۰۰ ریال در رتبه نهم فروش روزانه قرار گرفت.
فیلم سینمایی «عزیز»بافروش: ۱۰۱,۰۰۰,۰۰۰ ریال رتبه دهم فروش روزانه را گرفت.
فیلم سینمایی «خائن کشی» بافروش: ۹,۸۰۰,۰۰۰ ریال در رتبه دوازدهم فروش روزانه جای گرفت.
مدیر مسئول

















