• امروز : سه شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۵
  • برابر با : 5 - ذو القعدة - 1447
  • برابر با : Tuesday - 21 April - 2026
5

گیشه روزانه سینما پایین ترین میزان فروش نیم بها زمستان را کلید زد

  • کد خبر : 49395
  • 03 دی 1404 - 1:45
گیشه روزانه سینما پایین ترین میزان فروش نیم بها زمستان را کلید زد
فوژان نیوز:گیشه روزانه و نیم بها فیلم های درحال اکران سینماهای سراسر کشور، سه شنبه 2دی ماه با فروش 6/5میلیارد تومان به کار خود پایان داد.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای کشور،در اجرای اولین طرح نیم بها بلیت زمستان، پایین ترین میزان فروش این طرح را  کلید زد.

در پایان روزسه شنبه ۲دی ماه سال ۱۴۰۴، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۱۲۹,۴۵۷ قطعه بلیت، به فروش:۶۵,۰۵۴,۸۹۷,۶۰۰ ریال رسید.

لازم به ذکر است گیشه روزانه ۲دی ماه تا ساعت ۲۳:۵۹، رقم فروش را مقداری بالاتر نشان داد که اختلاف این مبلغ مربوط به فروش و رزرو بلیت‌های روزهای آتی است و در این گزارش محاسبه نمی‌شود.

بر اساس این گزارش، گیشه روزانه سینما در اولین سه‌شنبه دی ماه همزمان با اجرای  اولین طرح نیم‌بهای بلیت فصل زمستان، علی رقم برگرداندن دو فیلم کمدی «آقای زالو»و«کفایت مذاکرات» به کانال فروش میلیاردی، پایین ترین میزان فروش این طرح را کلید زد. گیشه روزانه در چاله عمیقی افتاده است که تا به امروز و در شرایط عادی چنین دوره ای را تجربه نکرده است.

شایان ذکر است با توجه به هزینه‌های تولید فیلم در سال ۱۴۰۴ و بازدهی گیشه، دستیابی به میانگین فروش روزانه حداقل ۱.۵ میلیارد تومان در ماه نخست اکران برای هر اثر، از اهمیت بالایی برخوردار است.

فروش فیلم‌های سینمایی «آقای زالو» در کانال۱/۷میلیارد تومان، «کفایت مذاکرات» در کانال ۱/۶ میلیارد تومان و «طهران ۵۷» در کانال ۷۰۰ میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («آقای زالو»، «کفایت مذاکرات» و «طهران ۵۷») از گیشه روزانه به حدود ۶۵ درصد رسید. از این میزان، سهم کمدی «آقای زالو» بیشتر از ۲۵ درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی «آقای زالو»، «کفایت مذاکرات»، «طهران ۵۷»، «یوز»، «دختر برقی» و «دو روز دیرتر» در رتبه‌های اول تا ششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی «آقای زالو» با فروش ۱۷,۱۵۷,۲۰۶,۰۰۰ریال در صدر گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «کفایت مذاکرات» با فروش ۱۶,۵۸۹,۲۸۵,۸۴۵ ریال رتبه دوم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «طهران ۵۷» با فروش ۷,۴۴۱,۳۲۹,۲۸۰ ریال در رتبه سوم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی «دختر برقی» با فروش ۴,۶۵۸,۶۰۴,۵۰۰ ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «دو روز دیرتر» با فروش ۲,۹۸۲,۶۵۰,۰۰۰ ریال رتبه ششم گیشه روزانه قرارگرفت.

فیلم سینمایی «های کپی» با فروش ۴۹۷,۵۵۰,۴۰۵ ریال رتبه دوازدهم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «برای رعنا» با فروش ۴۴۰,۴۱۲,۵۰۰ ریال در رتبه چهاردهم گیشه روزانه جای  گرفت.

 

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=49395

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.