• امروز : دوشنبه - ۲۰ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : 1 - جماد أول - 1448
  • برابر با : Monday - 12 October - 2026
♥4

گیشه روزانه سینما در دومین چهارشنبه مهر با تکیه بر «خانوم والده» سرپا ماند

  • کد خبر : 54622
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۵ - ۸:۵۵
گیشه روزانه سینما در دومین چهارشنبه مهر با تکیه بر «خانوم والده» سرپا ماند
فوژان نیوز: گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور، چهارشنبه ۸ مهر ماه سال ۱۴۰۵ را با فروش۸/۸ میلیارد تومان به پایان رساند.

به گزارش فوژان نیوز،گیشه روزانه سینماهای کشور در دومین چهارشنبه مهر، همچنان در سایه فروش کمدی «خانوم والده» در کانال میلیاردی حرکت کرد؛ به‌طوری که بدون محاسبه فروش این فیلم، گیشه عملکردی بسیار ضعیف داشت.

در پایان روز چهارشنبه ۸ مهر ماه سال ۱۴۰۵، مجموع گیشه روزانه فیلم‌های در حال اکران سینماهای سراسر کشور با ۶۴,۶۳۴ قطعه بلیت، به فروش ۸۸,۳۱۹,۰۵۲,۰۰۸ ریال رسید.

بر اساس این گرارش، گیشه روزانه سینماهای کشور در دومین چهارشنبه مهر ماه، در سایه فروش تنها فیلم کانال میلیاردی خود، کمدی «خانوم والده»، سرپا ماند و بدون این فیلم حرفی برای گفتن نداشت. سایر آثار با فاصله فروش معنی‌داری نسبت به «خانوم والده»، گیشه روزانه ضعیفی را سپری کردند. همچنین «خانوم والده» توانست خیلی سریع خود را از مرز باشگاه ۱۲۰ میلیاردی‌های سینما عبور دهد.

چرخیدن گیشه با تکیه بر یک فیلم کمدی، برای سینمایی که آثار اجتماعی خوبی را در حال پخش دارد، اتفاق خوشایندی نیست و می‌تواند با فاصله ایجادشده، فیلم‌سازان مطرح را برای ساخت آثار سخیف‌تر ترغیب کند.

همچنین فروش فیلم‌های سینمایی «خانوم والده» در کانال ۶/۲ میلیارد تومان، «اسکورت» در کانال ۶۰۰ میلیون تومان و «زنده شور» در کانال ۵۰۰ میلیون تومان دنبال شد.

سهم تقریبی فروش سه فیلم صدرنشین («خانوم والده»،«اسکورت»و«زنده شور») از گیشه روزانه به حدود۸۵درصد رسید. از این میزان، سهم «خانوم والده»بیشتر از ۷۰ درصد کل فروش روزانه بود.

در ادامه این گزارش، فیلم‌های سینمایی خانوم والده، اسکورت، زنده شور، استخر، سفینه نجات و چانشین در رتبه‌های اول تاششم فروش روزانه قرار گرفتند.

فروش روزانه فیلم‌های تازه‌اکران و فیلم‌هایی که بیش از یک ماه به چرخه اکران اضافه شده‌اند، به ترتیب زیر است:

فیلم سینمایی«خانوم والده» با فروش۶۲,۳۱۴,۳۴۰,۰۰۰ ریال درصدر جدول گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «اسکورت» با فروش ۶,۴۵۶,۳۶۲,۰۰۰ ریال در رتبه دوم گیشه روزانه قرارگرفت.

فیلم سینمایی«سفینه نجات» با فروش۳,۱۲۷,۳۰۰,۰۰۰ ریال رتبه پنجم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی «جانشین» با فروش۲,۹۸۳,۶۷۰,۰۰۸ ریال در رتبه ششم گیشه روزانه ایستاد.

فیلم سینمایی «آن دو» با فروش ۱,۱۴۲,۹۰۰,۰۰۰ ریال در رتبه هفتم گیشه روزانه جای گرفت.

فیلم سینمایی«سفید برفی» با فروش ۴۸۴,۵۵۰,۰۰۰ ریال رتبه نهم گیشه روزانه را گرفت.

فیلم سینمایی«دانه های انگور» با فروش ۱۲۰,۱۲۰,۰۰۰ ریال در رتبه یازهم گیشه روزانه قرار گرفت.

فیلم سینمایی«سرزمین فرشته ها» با فروش ۱۵,۴۰۰,۰۰۰ ریال رتبه شانزدهم گیشه روزانه را گرفت.

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=54622

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.