• امروز : سه شنبه - ۲۳ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - شعبان - 1446
  • برابر با : Tuesday - 11 February - 2025
2

«۷۰سی» به باشگاه ۲۹۰ میلیاردی سینما سلام کرد

  • کد خبر : 39920
  • 15 بهمن 1403 - 19:57
«۷۰سی» به باشگاه ۲۹۰ میلیاردی سینما سلام کرد
فوژان نیوز:کمدی«۷۰سی»به کارگردانی بهرام افشاری با رسیدن به باشگاه 290 میلیاردی های سینما سینمای ایران پیوست.
به گزارش فوژان نیوز،فیلم کمدی «۷۰سی»به کارگردانی بهرام افشاری و تهیه‌کننده ابراهیم عامریان ضمن رکورد شکنی های پی درپی به باشگاه ۲۹۰ میلیاردی های سینمای ایران،سلام کرد.
«هفتاد سی» که از تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ اکران رسمی خود را در سینماهای سراسر کشور آغاز کرده، با گذشت ۷۰روز از نمایش و با احتساب بلیت های از پیش خریداری شده و رزروی تا این لحظه با فروش : ۲,۹۰۰,۰۰۳,۳۱۵,۰۰۰ ریال به  باشگاه ۲۹۰ میلیاردی های سینمای ایران رسید.  
.
بر اساس این گزارش «هفتاد سی» تا این لحظه موفق به شکستن برخی از رکوردهای جدید گیشه از جمله :رکورد فروش گیشه روزانه، رکورد فروش سه روز نخست یک فیلم، رکورد فروش هفتگی یک فیلم، رکورد تعداد بلیت فروش رفته یک روز برای یک فیلم ،رکورد فروش  گیشه ماهانه،پرفروشترین فیلم سال ۱۴۰۳ و  سریعترین عضو باشگاه های ۴۰،۲۰،۱۰، ۵۰، ۸۰  الی ۲۹۰ میلیاردی های سینمای ایران شده است. 
با وجود اینکه  «هفتاد سی» تا این لحظه بیشتر  رکورد های گیشه   را  در اختبار  خود دارد، ولی همچنان رکورد فروش روز نخست ورکورد سریع ترین عضو باشگاه های ۳۰ و ۶۰  و ۷۰ میلیاردی ها را به  کمدی« زودپز» واگذار کرده است.
همچنین کمدی«۷۰سی» تا این لحظه با قدرت جایگاه نخست پرفروش اکران سال ۱۴۰۳  و پس از جا گذاشتن گیشه کمدی«هتل» دومین فیلم پر فروش سینمای ایران بعد از فسیل را به نام خود ثبت کرده است.
رسیدن به باشگاه ۲۹۰ میلیاردی های سینما برای این فیلم در حالی اتفاق افتادکه اکثر سالن های نمایش این روزها درگیر برگزاری چهلم وسومین دوره جشنواره فیلم فحر هستند .
.
*شایان ذکر است تمام رکوردهای عنوان شده بدون در نظر گرفتن تورم و تعداد مخاطب در سینمای ایران محاسبه شده است.
همچنین در شرایط فعلی گیشه سینما، تعداد بلیت های فروش رفته لزوما به معنای تعداد مخاطب حاضر در سالن های نمایش نمی باشد.
.
فیلم سینمایی «۷۰سی» در حال حاضر جایگاه نخست  گیشه روزانه  در اختیار دارد.
با توجه به رقم فروش، این فیلم علاوه بر برگشت سرمایه و  هزینه های ساخت، سود قابل توجهی را درطی بیش از ۲ ماه  اکران خود به دست آورده است.

پخش «هفتاد سی» را تهیه کننده آن ابراهیم عامریان برعهده گرفته است که شاید این موضوع در فروش و رکورد شکنی های بی پایان این فیلم بی تاثیر نبوده است!

همچنین عامریان سکوی اول و دوم  پرفروش ترین فیلم های تاریخ سینمای ایران را به نام خود ثبت کرده است!

«هفتاد سی»، نخستین تجربه کارگردانی بهرام افشاری در عرصه سینما است که به سرگروهی پردیس مگامال درحال اکران است . و بهرام افشاری نیز به عنوان پرفروش ترین بازیگر دو  فیلم فسیل و ۷۰ سی رکوردار است.

در «هفتاد سی» که اثری کمدی اجتماعی‌ست؛ بهرام افشاری، هوتن شکیبا، الهه حصاری، صدف اسپهبدی، حسین پاکدل و مهدی حسینی‌نیا، (با هنرمندی) سیاوش طهمورث و ناهید مسلمی به ایفای نقش می‌پردازند.

فیلم «۷۰سی» با نگاه طنز و گاه تلخ، به مشکلات و دغدغه‌های فردی در آستانه میانسالی می‌پردازد و موضوعاتی مانند ترس از پیری، حسرت گذشته و نگرانی از آینده را به تصویر می‌کشد. داستان فیلم هفتاد سی بـه مسائلی مانند ازدواج، روابط عاطفی، شغل و خانواده می‌پردازد و تلاش می‌کند تا تصویری واقعی از زندگی در دهه چهارم زندگی ارائه دهد.

برخی از عوامل دیگر این فیلم عبارتند از:

نویسنده:حمزه صالحی، موسیقی: امیر توسلی، فیلمبرداری: روزبه رایگا، تدوین: حسن ایوبی، توزیع‌کننده: عامریان فیلم

تبسم نعمتی

لینک کوتاه : https://www.fozhannews.ir/?p=39920

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.